Carrera Evolution


Schaal 1:32, analoog. Het wordt nu serieus, spelen gaat over in puur racen. De auto's worden groter en de baan gaat meer ruimte innemen. De baanstukken zijn in de schaal 1:24, een brede baan dus die door slipstrook stukken nog breder te maken is. Ter vergelijk, waar een 1:43 baan van 6 meter op 2 m2 past heb je voor 1:24 en 1:32 bijna 4 m2 nodig. De baan is van hoge kwaliteit en garandeerd jaren van plezier. Uit te breiden tot wel 8 sporen met behulp van diverse gekromde bochten. Door het gladde oppervlak van de baan is de bandenslijtage laag en is het  voor de meer ervaren rijder mogelijk om te driften in bochten.


Carrera Evolution setCarrera Evolution Auto


De auto's in deze schaal zijn bijzonder gedetailleerd en hebben meer mogelijkheden als de 1:43 auto's. Zo is de magneet verplaatsbaar en rijrichting instelbaar. Waar het bij 1:43 wat werk kan zijn om een auto om te bouwen naar digitaal, omdat er geen losse chip verkrijgbaar is en er dus een D143 auto als donor moet fungeren, zijn de Evolution model al voorbereid en kan de wel leverbare losse 1:32 chip simpel geplaatst worden. De auto's zijn voorzien van xenon voorlicht en afhankelijk van model met remlicht of andere licht effecten. Daar de meeste na verloop van tijd overstappen naar digitaal bieden wij alleen D132 modellen aan die ook geschikt zijn voor gebruik op de Evolution baan.


Carrera Evolution Accessoires


Baanstukken zijn net als bij GO te gebruiken indien wordt overgestapt op de vergelijkbare schaal in digitaal. Er zijn in deze schaal accessoires te krijgen voor verdere aankleding van je baan.Tribunes, pitbox en figuren maken je baan compleet.