Takel's vermommingen

Collect them All!

Er is weer een serie nieuwe CARS 2 modellen uit de Disney store gearriveerd. Deze zijn iets groter als de bekende van Mattel, maar daardoor qua schaal beter passend bij de Carrera GO auto's.

Vele van deze zijn echter niet in de Mattel collectie opgenomen zover en de vraag is of dat ooit wel zal gebeuren. Op de beurs hoorde we al over wat we maar even voor gemak Project "Airplane" zullen noemen en dat zou best wel eens kunnen betekenen dat van CARS 2 het na twee seizoenen wel genoeg is voor Mattel. 

Ook voor CARS1 stonden er nog diverse modellen op het programma in oa.de Final lap serie en TOON serie waar nooit iets van gezien is. Dus wil je een beetje complete collectie karakters en variaties ben je voor CARS 2 deels op deze in de schaal 1:43 aangewezen.
     
Dus voor hen op zoek naar de Takel's spionnen-variaties nu Dracula, Materhosen en Taco Truck Takel.