Disney Pixar CARS 3

De Kids Pitstop Amsterdam voor carrera racebanen en mattel disney cars, cars 1, cars 2, cars 3 en meer speelgoed

Cars 3 is veel meer een vervolg op Cars 1 als Cars 3. Lightning McQueen is nog altijd actief in de racesport, maar wordt voorbij gestreefd en overrompeld door een nieuwe generatie van razendsnelle racers.

Producent Mattel. Schaal 1:55

APB
€ 4,99
Mini en Van Cars 3
€ 15,99 € 13,99
Red Cars 3
€ 13,99
Smokey Cars 3
vanaf € 7,99
Sterling
€ 8,49
Takel/Mater Cars 3
vanaf € 7,99
Tom W.
€ 8,99

Disney Pixar Cars - CARS 3 the movie

CARS 3 is een 3D animatie film geproduceerd door Pixar Animation Studios en uitgebracht door Walt Disney Pictures.

 

Het is de derde deel in de CARS franchise en wordt geregisseerd door Brian Fee, een storyboard animator die werkte aan Cars (2006) en Cars 2 (2011). 

 

Een nieuw verhaal waarbij een aantal klassieke Amerikaanse snelwegen en racetracks een belangrijke rol spelen. Back to Route 66 & Route 69.

 

 


Lightning McQueen is nog altijd actief in de racesport, maar wordt voorbij gestreefd en overrompeld door een nieuwe generatie van razendsnelle racers. Om weer vooraan te rijden en om de overwinning te strijden roept hij de hulp in van een enthousiaste jonge vrouwelijke technicus Cruz Ramirez. Nieuwe inzichten en met haar plan om te winnen, plus de inspiratie van Doc Hudson moeten Lightning McQueen helpen de weg naar het podium weer te vinden. Om te bewijzen dat Lightning McQueen nog niet klaar is met racen en een tegenstander is om rekening mee te houden neemt hij het op tegen zijn nieuwe rivaal, Jackson Storm op het grootste podium: de Piston Cup.