Carrera racebanen

De Kids Pitstop Amsterdam voor carrera racebanen en mattel disney cars, cars 1, cars 2, cars 3 en meer speelgoedCarrera Racebaan


Van Carrera voeren we de complete GO en D143 collectie. Maar ook van de Evolution lijn, Digitaal 132 en 124 hebben we een passende collectie op voorraad. Carrera heeft voor een ieder vanaf 6 jaar een uitgebreid assortiment van complete racebanen, losse auto's en accessoires. Maar welke nu te kiezen als je een racebaan wilt aanschaffen? Wij kiezen bewust voor Carrera vanwege de uitgebreide lijn, kwaliteit en goede service in geval dat er onverwacht iets stuk gaat. Carrera heeft diverse startsets tegen gunstige prijzen.


Voor wie schaf je de racebaan aan en wat zou je er in de toekomst graag mee doen, met hoeveel wil kunnen racen?

Er is onderscheid tussen analoog en digitaal. Analoog is het klassieke racen met twee auto's op één baan, één auto per spoor. Met digitaal is het mogelijk om met meerdere auto's in één spoor te rijden. De regelaar is bij digitaal gekoppeld aan een auto, dit i.t.t analoog waar de regelaar gekoppeld is aan een spoor. Digitaal is duurder als de vergelijkbare schaal in analoog, maar is tot op zekere hoogte ook weer uitwisselbaar. Zo zijn de baanstukken van GO te gebruiken wanneer overgestapt wordt op D143. Alle baan stukken en auto's los kopen is een stuk duurder. Dus wil je gaan beginnen met deze hobby kies één grote startset of twee kleine. Met twee kleine sets heb je meteen wat extra reserve onderdelen.