Disney Planes

De Kids Pitstop Amsterdam voor carrera racebanen en mattel disney cars, cars 1, cars 2, cars 3 en meer speelgoed

De Planes shop met vliegtuigen en andere karakters uit de eerste film, in Planes los vind je een aantal in nieuw/mint staat verkerende modellen zonder verpakking. Planes 2 'Fire and Resque' modellen zijn uitverkocht.

Disney Planes - Planes the movie

Planes is een Amerikaanse animatiefilm uit 2013 geregisseerd door Klay Hall. De film werd uitgebracht door Walt Disney Pictures met de stem van Dane Cook als Dusty, een sproeivliegtuigje met hoogtevrees in de wereld van Cars. Het is de eerste film van de Planes-trilogie.


Het sproeivliegtuigje Dusty droomt ervan mee te doen aan een luchtrace rond de wereld. Alleen, het probleem is dat Dusty niet geschikt is om te racen en hij heeft ook last van hoogtevrees. Maar met hulp van zijn mentor Skipper weet Dusty zijn angst te overwinnen en te zich te kwalificeren voor de grote race.

Disney Planes - Planes 2: Fire and Resque the movie

Planes Fire and resque is een Amerikaanse animatiefilm in 3D, geregisseerd door Roberts Gannaway. De film is het vervolg op Planes en de tweede film uit de triologie. De film ging in première op 15 juli 2014 in Hollywood.


Als Dusty erachter komt dat zijn motor beschadigd is, kan hij misschien nooit meer racen. Dusty moet iets anders bedenken. Als op dat moment bosbranden ontstaan, komt hij in de wereld van het luchtbrand blussen terecht. waardoor Dusty zich aan sluit bij het team van de veteraan brand en redding helikopter Blade Ranger, om de enome bosbranden te bestrijden. Dusty leert daar wat er nodig is om een echte held te worden.