Disney Planes


Disney Planes - Planes the movie


Planes is een Amerikaanse animatiefilm uit 2013 geregisseerd door Klay Hall. Planes is een Disney film over de wereld boven de 'Cars'. De film werd uitgebracht door Walt Disney Pictures met de stem van Dane Cook als Dusty. Het is de eerste film van de geplande Planes-trilogie.

 

Dusty is een sproeivliegtuig met hoge verwachtingen, letterlijk. Dolgraag zou hij eens naast zijn high-flying helden meedoen in een internationale wedstrijd. Het feit dat hij niet echt gebouwd voor competitief racen ontmoedigd hem niet in het nastreven van zijn droom. Maar zijn hoogtevrees zou wel eens de spelbreker kunnen zijn. Met een beetje hulp van zijn vrienden en een Tweede Wereldoorlog veteraan neemt Dusty deel aan het avontuur van zijn leven. Een race met kampioenen, waar hij hoogten bereikt die hij nooit had durven dromen.

Disney Planes - Dusty

Dusty aka Racing Dusty

€ 7,99

  • 0,1 kg
  • Uitverkocht - Sold Out

De Planes shop met vliegtuigen en andere karakters uit beide Planes films.

Planes & Planes 2 'Fire and Resque' modellen zijn uitverkocht.


Disney Planes - Planes 2: Fire and Resque the movie


Planes Fire and resque is een Amerikaanse animatiefilm in 3D, geregisseerd door Roberts Gannaway. De film is het vervolg op Planes en de tweede film uit de triologie. De film ging in première op 15 juli 2014 in Hollywood.


Als Dusty erachter komt dat zijn motor beschadigd is, kan hij misschien nooit meer racen. Dusty moet iets anders bedenken. Als op dat moment bosbranden ontstaan, komt hij in de wereld van het luchtbrand blussen terecht. waardoor Dusty zich aan sluit bij het team van de veteraan brand en redding helikopter Blade Ranger, om de enome bosbranden te bestrijden. Dusty leert daar wat er nodig is om een echte held te worden.