Disney Pixar CARS

De Kids Pitstop Amsterdam voor carrera racebanen en mattel disney cars, cars 1, cars 2, cars 3 en meer speelgoed

De Kids Pitstop webshop voor Disney Pixar CARS is onderverdeeld in Disney Pixar CARS 1, CARS 2, CARS 3 en Cars Toon. Onder CARS 1, CARS 2, CARS 3 en Cars Toon vind je de die cast modellen van Mattel. Je vindt in dit gedeelte van de webshop ook Cars 2 LEGO, CARS Carrera  GO racebanen en overige CARS artikelen.

Disney Pixar Cars - CARS 3 the movie

CARS 3 is een 3D animatie film geproduceerd door Pixar Animation Studios en uitgebracht door Walt Disney Pictures. Het is de derde deel in de CARS franchise en wordt geregisseerd door Brian Fee, een storyboard animator die werkte aan Cars (2006) en Cars 2 (2011). Een nieuw verhaal waarbij een aantal klassieke Amerikaanse snelwegen en racetracks een belangrijke rol spelen. Back to Route 66 & Route 69.

 

Lightning McQueen is nog altijd actief in de racesport, maar wordt voorbij gestreefd en overrompeld door een nieuwe generatie van razendsnelle racers. Om weer vooraan te rijden en om de overwinning te strijden roept hij de hulp in van een enthousiaste jonge vrouwelijke technicus Cruz Ramirez. Nieuwe inzichten en met haar plan om te winnen, plus de inspiratie van Doc Hudson moeten Lightning McQueen helpen de weg naar het podium weer te vinden. Om te bewijzen dat Lightning McQueen nog niet klaar is met racen en een tegenstander is om rekening mee te houden neemt hij het op tegen zijn nieuwe rivaal, Jackson Storm op het grootste podium: de Piston Cup.


APB
€ 8,99
Fishtale
€ 8,99
Jimbo
€ 8,99
Red Cars 3
€ 13,99
Smokey Cars 3
vanaf € 7,99

Disney CARS - Cars 2 the movie

Cars 2 is een computeranimatiefilm van Pixar Animation Studios. De film is een vervolg op Cars uit 2006. Daarmee is Cars de tweede Pixar-film die een vervolg krijgt. De film is geregisseerd door John Lasseter, met Brad Lewis als co-regisseur. De film stond eerst gepland voor 2012, maar Pixar besloot de première een jaar te vervroegen.


Bliksem McQueen (Lightning McQeen) heeft sinds de vorige film inmiddels vier keer de Piston Cup gewonnen. Hij keert terug naar Radiator Springs en wordt herenigd met zijn oude vriend Takel (Mater) en vriendin Sally. Voormalig petroliumtycoon Miles Axlerod, die zich nu inzet voor de promotie van groene energie, maakt bekend dat er binnenkort een grote race zal plaatsvinden genaamd de "World Grand Prix", bedoeld om biobrandstof te promoten. McQueen wil aanvankelijk niet meedoen, maar na aandringen van Takel en te zijn uitgedaagd door de Italiaanse formule 1-wagen Francesco Bernoulli stemt McQueen toe.


Disney Pixar CARS - CARS the movie

Cars is een Amerikaanse computeranimatiefilm uit 2006, onder regie van John Lasseter en Joe Ranft. Het is de zevende van de Pixar/Disney-films, mede de laatste film van Pixar, voordat Pixar door Disney gekocht werd.


De film speelt zich af in een wereld die geheel bevolkt wordt door levende auto’s en andere voertuigen. Centraal staat de donkerrode racewagen Bliksem McQueen, die alleen lijkt te leven voor het winnen van wedstrijden en het verkrijgen van roem.