De Kids Pitstop - Blog Slot West

De Kids Pitstop Amsterdam voor carrera racebanen en mattel disney cars, cars 1, cars 2, cars 3 en meer speelgoed

CARS on the Road

Na de zomervakantie gaat het dan eindelijk gebeuren. Op Disney+ staan er vanaf 8 september negen geheel nieuwe afleveringen van het lang verwachte vervolg op de TOON series, CARS on the Road. Korte verhaaltjes met in de hoofdrollen Lightning McQueen en Takel.

KiDS PITSTOP FOTO Galerie

Foto's van diverse Carrera Go en Carrera D143 racebanen die in de loop de jaren in de Kids Pitstop hebben gelegen. Voorbeeld van vierbaans Carrera GO met vierbaanswissel en andere voorbeelden. 

CARS 3 - De eerste CARS 3 Die Cast modellen

Gespot on Ebay.China

Read More

Cars 3, eerste indrukken

Cruz Ramirez en Lightning McQueen

Cars 3 concept art, Cruz Ramirez (l) en Lightning McQueen (r)
Cars 3 concept art, Cruz Ramirez (l) en Lightning McQueen (r)
Cars 3 concept art, Cruz Ramirez (l) en Lightning McQueen (r)
Cars 3 concept art, Cruz Ramirez (l) en Lightning McQueen (r)

Read More

4 baans Carrera GO

Carrera GO

Een vierbaans Carrera GO met interactie tussen de autoos is mogelijk.

Benodigdheden 2 aansluitstukken, 4 controllers, R2 bochten en een aantal baanwissel stukken. 

Read More

Nieuwe website en nieuwe artikelen

Dus ook nieuwe CARS!

Kids Pitstop website 2011-2015
Kids Pitstop website 2011-2015

Tijd voor een nieuwe website, niet omdat we onze oude website niet meer prettig vonden, maar nu zoveel mensen internet bezoeken via smartphone of tablet was het tijd voor een update naar een smartphone en tablet vriendelijke website.


Nu is dit best wel een klus dus al die artikelen overzetten, en om geen dubbel werk te doen hebben we nieuwe binnnengekomen artikelen al een paar weken niet meer aan de oude website toegevoegd. Dus staan er vele nieuwe Cars en Carrera artikelen in de webshop.

Nieuwe CARS onderweg naar Kids Pitstop

Nieuwe leverancier

Het was even zoeken maar we hebben een geschikte nieuwe leverancier gevonden. Dus komt er op korte termijn een zending binnen. Met oa. de volgende  Cars "singles" ... lees meer.

Read More

Nieuwe CARS modellen

Disney Cars

Het is in 2014 maar magertjes gesteld met nieuwe 2014 CARS modellen in Nederland. Dat wil zeggen tot nu toe is er bij de grootwinkel bedrijven weinig tot niets te vinden van de nieuwe collectie. In de Kidspitstop komt er druppelgewijs wat binnen dus hou de website en shop in de gaten.

Disney CARS 2

Nieuwe CARS diecast modellen

Read More

Disney Planes

Planes

Read More

Cars 2 - Super Chase

Nieuw! Nu leverbaar uit voorraad!

Read More

Sinterklaas !!

Sinterklaas juicht mee

Dachten we een paar dagen geleden nog dat we de Kids Pitstop in 2013 als webshop zouden voortzetten en de banen voorlopig moesten opslaan, nu kunnen we zeggen 'DE KIDSPITSTOP BLIJFT' ...alleen dan wel op een andere locatie. Geen wereldschokkende verplaatsing, we verhuizen eind december 2012 naar de overkant van de straat, Admiraal de Ruyterweg 343.

Read More

De Kids Pitstop komt naar je toe

Kids Pitstop on tour

De Kids Pitstop komt naar je toe. We verzorgen de volledige op-en afbouw van onze D132 racebaan. We hebben dus ook tafels waarop de racebaan komt te liggen. Het enige wat we nodig hebben is wat ruimte om de baan op te bouwen. Natuurlijk zijn we aanwezig voor uitleg of competitie begeleiding indien gewenst.

Read More

Takel's vermommingen

Collect them All!

Er is weer een serie nieuwe CARS 2 modellen uit de Disney store gearriveerd. Deze zijn iets groter als de bekende van Mattel, maar daardoor qua schaal beter passend bij de Carrera GO auto's.

Read More

Toy Fair 2012 Nürnberg

De terugreis door een mooi sneeuwlandschap per trein had iets meer tijd nodig als de dienstregeling aangaf. Wonderlijk om te zien op de display van de ICE dat je niet mocht instappen vanwege "schoonmaken van de trein, zalig die voorgeprogrammeerde informatie, als de trein op punt van vertrek staat en er nog mensen vertwijfeld op perron staan.

In iedergeval we zijn weer thuis. En hebben een hoop gezien waar we best wel blij van werden. Daar waren de Dslot43 auto's van Kyosho en een fijn extra nieuwtje. Spark die-cast gaat ook carrosserien maken passend op de diverse chassis maten uit de Dslot43 lijn. Hiermee komen er een aantal modellen op de markt die een ouder publiek zeker zal aanspreken. De Dslot auto's reden fijn en alleen daarom al een tripje naar Nurnberg waard, eindelijk kon ik de langverwachte auto's met eigen ogen aanschouwenen racen. 

Carrera had zijn pijlen weer op D132 gericht staan, waar het nieuwtje dan ook zat. Verbeterde 2.4 Ghz draadloze controllers voor de D132 rijders. Natuurlijk zijn er nieuwe sets en diverse autos, maar voor GO en D143 veranderd er eigenlijk weinig,althans ik heb geen nieuwe baanstukken kunnen ontdekken.

Waar de ene stand het leuk vond als even kwam kijken had je bij andere stands moeite om überhaupt een glimp van het nieuw gebodene te aanschouwen. En toch kwamen we de Mattel stand wel even in, waar een beetje begrip naar de baliemedewerker toe kan leiden. Snel werd er een vrije dame opgetrommeld die me voorging naar het  CARS 2 gedeelte. En jawel daar stonden ze, een veertigtal nieuwe modellen voor de "collect them all" 2012 lijn. Nee, fotograferen was er niet bij. Dat werd me vriendelijk edoch dringend gemeld toen de camera te voorschijn kwam. We horen het verhaal verder aan en worden naar de link met de verwachte derde film geleid. Waren de TOON series al een karakter schets voor Takel zoals deze in CARS 2 te voorschijn komt, de AIR MATER TOON is een stap naar de volgende film. Bliksen en Takel krijgen vleugels en na CARS en CARS2 komt er in 2013 een film met de weinig verhullende werk titel AIRPLANES.

Read More

Opening één groot feest

Kinder-feest-verjaardag

De opening van de Kids Pitstop zaterdag 10 december met de kans op een auto naar keuze was een succes. Vele kinderen uit de buurt maakten van de gelegenheid gebruik om hun ouders op hun nieuwe favoriete winkel te attenderen en even een paar rondjes te draaien op één van banen, terwijl vader of moeder zich liet verleiden tot een paar rondjes Dnano.

 

De beste tijd met een standaard DTM tourwagen op de carrera D143 Grand Prix Amsterdam baan staat sinds vandaag op de naam van Ties, die op 8 honderste van een seconde de magische 5 seconde grens benaderde net gevolgd door Mika met 5.09 op een tweede plek, maar wel mooi de snelste dame van de straat.

 

We danken een ieder voor het even tijd nemen omlangs te komen.... en de bloemen

CARS Custom

Sinterklaas

Read More

Disney Store Cars

Carrera GO

Read More

LEGO Cars 2

Lego

LEGO CARS 2 voor 2012. Hiermee wordt het verzamelen van CARS 2 figuren een stuk makkelijker. Is het hebben van een complete Mattel collectie een monnikkenwerk, we weten dit uit ervaring

met CARS 1, met de beschikbaarheid van LEGO in de lage landen is het een stuk beter gesteld.

Nu reeds een preview van de te verwachten LEGO bouwdozen voor 2012

Read More

James May's Toy story

Toy story

James May bekend van Top Gear heeft zich op speelgoed uit zijn kinderjaren gestort met een vermakelijke BBC documentaire serie tot gevolg. De serie is voor het eerst vertoond in 2009.

 

Alles wordt tot mega proporties opgeblazen, LEGO huizen om in te wonen of een kilometers lange racebaan dwars door het dorp.

 

Over de serie is ook een boek verkrijgbaar, nu verkrijgbaar bij de Slegte. Mooi om te weten met de feestdagen voor de deur.

Carrera wereldkampioenschap

Carrera wK

De Challenge tour 2011 is alweer begonnen. De Challenge tour voorrondes in zowel Europa als de VS zijn de opstap naar het Carrera Wereldkampioenschap 2012 tijdens de finale tijdens de Motorshow, 26 november te Essen.

 

Ook in Nederland werden er voorrondes gehouden. Zo was er tijdens de Trophy of the Dunes, zaterdag 3 en zondag 4 september op het circuit van Zandvoort een mogelijkheid je te kwalificeren op weg naar de Carrera wereldkampioenschaps titel 2012.

 

Op de officiele wedstrijd Carrera baan te Zandvoort was na twee dagen racen K. Teijken de snelste over de tien ronden.

 

Top 3 tijden

1. Kaijleigh Teijken 103.156 seconden

2. Wino Gerritsen 108.841 seconden

3. Pepijn Eshuis 109.232 seconden