Sinterklaas !!

Sinterklaas juicht mee

Dachten we een paar dagen geleden nog dat we de Kids Pitstop in 2013 als webshop zouden voortzetten en de banen voorlopig moesten opslaan, nu kunnen we zeggen 'DE KIDSPITSTOP BLIJFT' ...alleen dan wel op een andere locatie. Geen wereldschokkende verplaatsing, we verhuizen eind december 2012 naar de overkant van de straat, Admiraal de Ruyterweg 343.

De geplande uitverkoop gaat dan ook niet door....ahhhh, zullen de koopjes jagers zeggen. Maar om deze pijn wat te verzachten en om te vieren dat we gewoon door kunnen met de Kids Pitstop hebben we tijdens de SINTERKLAAS periode een aantal leuke aanbiedingen.

  • Zo hebben voor hen die in de winkel langkomen de ZAK van SINTERKLAAS, met allerlei cadeautjes voor in de schoen voor 5 EURO.
  • En op de gehele collectie 10% korting, actiecode voor online bestellingen SINTERKLAAS.
  • Deze Sinterklaas actie loopt van 17-11-2012 tot 05-12-2012